VG_Thijs_van_Zantvliet_1200x460.jpg

Let op: per 20 februari 2023 zijn wij verhuisd naar de Harmoniestraat 1, 1951 AV te Velsen - Noord.

Het is een nieuwe straatnaam die nog niet bekend is bij google maps of navigatie systemen. Hiervoor kunt u Concordiastraat 84 aanhouden.

 

Wij gaan verhuizen, verhuist u met ons mee?


Medio februari 2023 verwachten wij in ons nieuwe pand aan de slag te kunnen. Op deze pagina zullen wij u zo goed mogelijk op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom de verbouwing en de verhuizing.

Wat eraan voorafging

In september 2014 opende Vakgarage Thijs van Zantvliet haar deuren.  Thijs van Zantvliet werkt in de auto’s sinds 1986 en is een echte liefhebber van sleutelen je kunt geruststellen dat hij van zijn werk zijn hobby heeft gemaakt. In 1986 begon Thijs als automonteur bij Niestcar in Heemskerk, waar hij met een paar uitstapjes daargelaten tot 1996 met heel veel plezier heeft gewerkt.

In 1996 begon Thijs als Kia dealer in Beverwijk en bouwde de zaak behoorlijk uit. In 2002 verhuisde het bedrijf naar de Wijkermeerweg in Beverwijk en voegde hij daar nog twee dealerschappen aan toe: Mitsubishi en SsangYong. In 2007 werd er ook een tweede vestiging geopend in Zaandam. Helaas viel deze stap gelijk met de economische crisis welke in 2008 zijn hoogtepunt bereikte.

Ondertekenen_Thijs_en_Rick.png
Ondertekenen_Nick_Groen.png

Een nieuwe uitdaging

In 2009 werd het bedrijf noodgedwongen verkocht aan de Autoplaza-groep en is Thijs daarna gaan werken als filiaalmanager bij Stern in Zwaag. In 2014 deed de gelegenheid zich voor om weer als zelfstandige aan de slag te gaan. Aan de Vennelaan 6 in Beverwijk werd een mooi punt gevonden om een nieuwe start te maken op eigen benen. Samen met de familie hebben we de schouders eronder gezet en inmiddels na bijna 8 jaar zijn we toe aan een nieuwe uitdaging.

De plek aan de Vennelaan is fantastisch. Maar gezien alle bouwontwikkelingen (woningbouw) en de groeiambitie die wij nog hebben, hebben we mede ingegeven doordat ook Rick van Zantvliet (zoon) in de zaak is gekomen, ervoor gekozen om een nieuw pand te gaan bouwen.

De nieuwe locatie

We hebben een bouwkavel aangekocht aan de concordiastraat in Velsen-Noord op geringe afstand van de huidige locatie (+/- 3 km). Op deze locatie kunnen we verder bouwen aan ons bedrijf. Zoon Rick gaat zich volledig storten op de verkoop en inkoop van auto’s en autoreiniging (poetsen, spotrepair enz.) en vader Thijs blijft zich bezighouden met het onderhoud aan de auto’s.

Op de nieuwe locatie is ons bedrijf klaar voor de toekomst. Elektrische auto’s, brandstofauto’s, campers of lichte bedrijfswagens, wij kunnen ze allemaal voor u onderhouden. U kunt parkeren op ons eigen ruime parkeerterrein en mocht Velsen-Noord voor u te ver uit de buurt liggen: wij bieden gratis leenfietsen en vervangend vervoer en hebben een gratis haal- en brengservice. 

Bouw_fotos.png

Update 

Zoals u ziet zijn wij al voortvarend van start gegaan met ons nieuwe pand!